جزوه لبنی 2

جزوه لبنی 2

جزوه لبنی 2 ، کد 0097 با فرمت PDF

مشخصات فایل

تعداد صفحات 38
حجم 3201 کیلوبایت
فرمت فایل اصلی pdf
دسته بندی جزوه

توضیحات کامل

فهرست مطالب:


فراوری آب پنیر

فرایند های مختلف آب پنیر

باز یافت خرده های کازنین و جدا سازی چربی

خنک کردن و پاستوریزه کردن

تغلیظ ماده خشک کل

تغلیظ

خشک کردن

تفکیک اجزای ماده خشک کل

بازیافت پروتئین

بازیافت پروتئین به وسیله اولترفیلتراسیون

حذف چربی از غلیظ شده های پروتئینی آب پنیر

بازیافت پروتئین های دناتوره شده آب پنیر

جداسازی لاکتوپراکسیداز و لاکتوفرین با روش گرماتوگرافی

بازیافت لاکتوز

بلورین سازی

جداسازی لاکتوز

خشک کردن

تصفیه لاکتوز

حذف املاح (نمک گیری)

اصول حذف مواد معدنی

حذف جز به جز املاح به وسیله نانوفیلتراسیون

درجات بالاتر حذف املاح

الکترودیالیز

اصول عملیات

نیروی الکتریکی و خودکار کردن

عوامل محدود کننده در الکترویالیز

تبادل یونی

ویژیگی های زرین تبادل کننده یونی

فرآیند های ملح زدایی با استفاده از تبادل کننده یونی

تبادل کننده یونی مرسوم برای ملح زدایی

فرآیند تبادل یونی

محدودیت های فرایند

یک روش جایگزین در فرایند تبادل یونی

ویژیگی های فرایند SMR

محدودیت ها و هزینه های فرایند

لاکتوز

هیدرولیزلاکتوز

هیدرولیز آنزیمی

هیدرولیز اسیدی

واکنش شیمیایی

لاکتوزیل اوره

لاکتات آمونیوم

شیر تغلیظ شد


توضیحات بیشتر و دانلود



صدور پیش فاکتور، پرداخت آنلاین و دانلود