پاورپوینت تحلیل و بررسی طراحی هتل

پاورپوینت تحلیل و بررسی طراحی هتل

پاورپوینت طراحی هتل دارای 42 اسلاید با ظاهری زیبا ، متفاوت ، مفید، مختصر و قابل ویرایش می باشد.

مشخصات فایل

تعداد صفحات 42
حجم 3177 کیلوبایت
فرمت فایل اصلی ppt
دسته بندی پاورپوینت معماری و شهرسازی

توضیحات کامل

فهرست مطالب :


هتل

طراحی هتل

درجه بندی هتل ها بر اساس ستاره

2ستاره

3ستاره

4ستاره

5ستاره

معرفی انواع هتل

دسته بندی هتل ها از نظر مرغوبیت و کیفیت کلی 

بررسی ضوابط و مقررات طراحی هتل 5 ستاره

ورودی

لابی

پیشخوان لابی

دفاتر اداری

طراحی اتاقها

نمونه هایی از پلان اتاقهای خواب

ابعاد اتاقهای خواب 

سرویس بهداشتی اتاقها

سوئیت ها

انواع مختلف سوئیتها

سرویس طبقات

سالن رستوران

اصول طراحی آشپزخانه

فضاهای عرضه غذا و نوشیدنی

گنجایش امکان غذاخوری و نوشیدنی بر حسب تعداد صندلیها

فضاهای برگزاری مراسم و فعالیت ها

مساحت های لازم برای اتاقهای برگزاری مراسم و فعالیتها 

فضاهای ورزشی

فضاهای آماده سازی غذا و انبار آذوقه

بارانداز دریافت مواد اولیه، زباله و انبار عمومی

فضاهای کارکنان

رختشویخانه و خانه داری

پارکینگ

تعداد جایگاه توقف مورد نیاز برای انواع هتلها به ازاء اتاق

بخشی از متن پاورپوینت :


هتل

هتل یک واژه فرانسوی و منظوراز آن مکانی است که تسهیلات لازم برای اقامت کوتاه مدت مسافر را درمقصد یا در مسیر حرکت تأمین می کند. معادل فارسی آن عبارتند از کاروانسرا، مهمانپذیر، زائرسرا و مسافرخانه که صرف نظراز درجه و کیفیت خدماتی آنها در دنیا پیشینه چندین هزارساله دارند.

هتل به معنای یک مجتمع خدماتی با هدف کسب درآمد و سود پدیده تکوین یافته ای است که پیشینه آن به انقلاب صنعتی اروپا برمی گردد.    

  از انقلاب صنعتی تا به امروز دست کم چهار رویداد به رونق صنعت توریسم وهتل سازی کمک کرده است:

1- تغییر الگوی تولید و مصرف انرژی از سوختهای گیاهی و حیوانی به زغال سنگ 

2- تولید انبوه صنعتی و گسترش تجارت آن هم به مقیاس وسیع

3- اختراع و رواج خودروی شخصی و ترن و هواپیما و امکان حرکت سریع  وآسان تر

4- افزایش سطح درآمد مردم همراه با کاهش ساعات کار و افزایش اوقات فراغت 

طراحی هتل

هرهتل از دو بخش مجزا تشکیل می شود: 

بخش اول دراختیارمراجعان و شامل فضاهای اقامتی (اتاق، آپارتمان و سوئیت) و فضاهای عمومی (رستوران، فضاهای تفریحی و ورزشی، پذیرش، پارکینگ)

 بخش دوم مختص کارکنان است. و شامل انبارها، آشپزخانه، رختشویخانه،فضاهای تأسیساتی و… می باشد. 

آرایش فضاها و معماری داخلی آن در هتل باید چنان باشد که مسیرها در یک نگاه قابل شناسایی باشند. مهم ترین کاربریها برای شناسایی سریع، پذیرش-آسانسورها- صندوق- رستوران و پارکینگ است…
 


توضیحات بیشتر و دانلود



صدور پیش فاکتور، پرداخت آنلاین و دانلود